Noi oferim servicii de construcții calitative. Angajează-ne.

Primește Oferta

Elaborarea devizului de cheltuieli

Echipa noastră de ingineri-devizieri are o experiență bogată în elaborarea oricăror tipuri de devize pentru construcția caselor începând cu cele generale, pe obiect, precum și pe categorii de lucrări.

Lucrări de construcție și montaj

Lucrările de construcție a caselor și montaj reprezintă prima și cea mai importantă etapă tehnologică a unei clădiri, indiferent de destinația ei.

Lucrări de finisare

Lucările de finisare, interioare sau exterioare pentru construcția casei reprezintă o parte indispensabilă a unei construcții calitative in Moldova.

Lucrări de finisare brute

Oferim Lucrări de finisare brute pentru case ca montarea ușilor și ferestrelor; tencuirea pereților și tavanelor; Sună acum 0-69-322-773.

Lucrări de finisare definitive

Oferim lucrări de finisare definitive ca vopsirea pereților și tavanelor, aplicarea tapetului, montarea faianței, gresiei, marmorei si multe altele.

Lucrări de montare a gips-cartonului

Reprezintă procesul tehnologic de montare a pereților interiori din plăci de gips carton, a tavanelor în forme clasice sau figuri geometrice de orice complexitate.

Lucrări de amenajare a teritoriului

Reprezintă o serie de lucrări exterioare menite să pregătească pentru utilizare construcția și terenul aferent. Pentru detalii urmeaza linkul.

Proiectare și Design

Deși s-ar părea că toți avem gusturi și ne pricepem la „designe”, se întâmplă adesea să regretăm că nu am apelat la serviciile unui specialist în domeniu. Și atunci…

Instalații Electrice

Comercializarea, distribuirea, montarea și deservirea dispozitivelor de calitate înaltă,LED în Chișinău. Avem o gamă variată de produse și accesorii pentru tine.

Avem o experiență vastă

Suntem gata să folosim experiența noastră în folosul tău. Ce proiect ai în gînd?
Despre Noi

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

ANGAJAMENTUL NOSTRU

DESPRE NOI

VIZIUNEA NOASTRĂ

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

Deși suntem o companie relativ tânără, am reușit să ne facem un nume printre beneficiari, având în palmares zeci de lucrări de construcție, printre care case particulare, oficii, apartamente, localuri de agrement, mansarde, hăli industriale, etc.

ANGAJAMENTUL NOSTRU

Ne asumăm responsabilitatea pentru lucrul care îl facem. Avem o atitudine serioasă față de orice proiect, fie acesta unul mare sau mic. Calitatea trebuie să predomine peste tot. La o analiza meticuloasă vom expune proiectul tău înainte ca să-i dăm start. Calculele și analizele preventive sunt necesare pentru a face un lucru calitativ și a scuti clientul de cheltuieli în plus. Beneficiază de o consultație gratis chiar azi.

DESPRE NOI

Compania V&E CONSTRUCT S.R.L activează pe piața construcțiilor din Republica Moldova din anul 2010. Am reușit să ne facem un nume printre beneficiari, având în palmares zeci de lucrări de construcție, printre care case particulare, oficii, apartamente, localuri de agrement, mansarde, hăli industriale, etc. Serviiciile pe care le oferim sunt de cea mai înaltă calitate și realizate cu multă responsabilitate. Echipa noastră efectuează lucrări de construcții începând de la fundație și până la cheie. Vă oferim servicii de proiectare a construcției, efectuarea devizului de cheltuiei, lucrări de terasament, edificarea construcției, realizarea lucrărilor de finisare interioare și exterioare.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Oferirea unor servicii calitative și accesibile. Abordare individuală. Un client mulțumit aduce alți clienți. Consultă acum specialistul nostru: 0-69-322-773

Recomandări

Partenerii Noștri

Multe companii aleg să lucreze cu noi