Proiectare și Design

Confortul din casa dumneavoastră depinde foarte mult de planificare, culorile sau mobilierul ales. Deși s-ar părea că toți avem gusturi și ne pricepem la „designe”, se întâmplă adesea să regretăm că nu am apelat la serviciile unui specialist în domeniu. Și atunci ne pomenim cu un perete ridicat nu tocmai în locul potrivit sau să avem în casă toată paleta de culori ale verii.
Prin urmare, dacă vreți să aveți confortul maxim în casa dumneavoastră, vă sfătuim să vă adresați unui specialist în disigne interior. El o să vă ajute să faceți combinațiile necesare pentru a atenua orice deficiență de planificare sau să evitați unii pași de pe urma cărora să fiți nevoiți să refaceți interiorul. Astfel, dacă ați decis să apelați la ajutorul designerilor, compania noastră vă stă la dispoziție cu o echipă de profesioniști creativă și gata să vă dea o mână de ajutor pentru obținerea unui interior cât mai confortabil.
Designerii vă pot ajuta la:
– Elaborarea proiectului de designe în format 3D
– Recomandări la alegerea materialelor pentru lucările de finisare (tapete, vopseli, gresie, faianță, decoruri, mobilier, etc)
– Alegerea materialelor împreună cu beneficiarul
– Realizarea în practică a proiectului de designe
– Monitorizarea lucărilor până la darea în exploatare
Pentru a face cunoștință cu lucrările designerilor noștri e suficient să intrați în galeria foto. Dacă ați decis să apelați la ajutorul specialiștilor companiei noastre, ne puteți găsi la numărul de telefon: 0-69-322-773 sau e-mail: veconstruct@yahoo.com
Vă garantăm un designe exclusiv al interiorului, așa încât să aveți plăcerea să vă aflați cât mai multă vreme în locul amenajat.
Va oferim pachete complete de servicii de arhitectura si design interior, dezvoltatorilor imobilari interesati de proiectarea cladirilor moderne de tip office, complex rezidential, spatiu comercial sau industrial , persoanelor private interesate de o locuinta noua sau care doresc reamenajarea, reabilitarea, restructurarea celei actuale si companiilor ce doresc o reprezentare prin imagine si promovarea prin obiectul propriu-zis de arhitectura.

Oferim atat consultanta , cat si solutii complete de management al proiectului, implementare si solutii de design de interior, respectand standardele de calitate si siguranta impuse prin normativele in vigoare.

Va propunem o gama larga de solutii eficiente, personalizate in functie de nevoile si bugetul dumneavoastra. Succesul solutiilor oferite de noi este datorat rapiditatii finalizarii proiectelor si eficientei financiare propuse printr-un raport bun cost-beneficiu.
A. Proiecte pentru spatii rezidentiale (case, vile, ansambluri de locuinte, blocuri);
Proiecte pentru obtinerea autorizatiei de construire
Proiecte tehnice si detalii de executie
B. Proiecte pentru spatii comerciale si sedii pentru birouri;
C. Proiecte pentru hale industrial (Constructii Beton Armat si Constructii Metal);
D. Proiecte pentru recompartimentari si modificari interioare;
E. Proiecte de Amenajarea Teritoriului;
F. Proiecte de amenajari peisagere;
G. Proiecte de amenajari pentru spatii interioare; Arhitectura si Design de Interior. Randari fotorealistice
H. Modelare 3D si prezentari volumetrice.
I. Proiectarea structurală. Constructii de beton armat monolit. Constructii de metal. Constructii de lemn. Constructii mixte (metal + beton)
J. Expertiză tehnică
K. Retele ingineresti
L. Topografie si Geologie

Pentru a face cunoștință cu lucrările designerilor noștri e suficient să intrați în galeria foto. Dacă ați decis să apelați la ajutorul specialiștilor companiei noastre, ne puteți găsi la numărul de telefon: 0-69-322-773 sau e-mail: veconstruct@yahoo.com